| co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI | |
|
+5[DC]CR!S 7 [DC]KUROKEN [DC]Majkl [DC]Tigers [DC]DoDo* 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
[DC]CR!S 7 Admin
Poèet pøíspìvkù : 240 Join date : 28. 06. 09 Location : Praha City vole
| Předmět: Re: co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI Mon Jul 13, 2009 5:55 pm | |
| Tak s nama nehrajte,jen se ukaze kdo na to nema a porazenej odchazi i bez boje.ja ziju v ET od zalozeni,urcite dyl nez ty..kdybych o tom nic nevedel,tak tady nemam tolik lidi,nemam web,forum a server!!! | |
|
| |
Winnie
Poèet pøíspìvkù : 22 Join date : 10. 07. 09
| Předmět: Re: co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI Mon Jul 13, 2009 6:01 pm | |
| - [DC]CR!S 7 napsal:
- Tak s nama nehrajte,jen se ukaze kdo na to nema a porazenej odchazi i bez boje.ja ziju v ET od zalozeni,urcite dyl nez ty..kdybych o tom nic nevedel,tak tady nemam tolik lidi,nemam web,forum a server!!!
Crisi 27 lidi na forum registrovanejch je hodne? A od jakyho zalozeni? To seas ze mas web a forum. Ty jooooooo ty mas taky server? To jsi teda borec. Taky bych chtel mit jednou vlastni ale to musim nejdriv dospet abych mohl s lidma komunikovat na urovni. | |
|
| |
[DC]CR!S 7 Admin
| Předmět: Re: co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI Mon Jul 13, 2009 6:07 pm | |
| jojo 27lidi za 14dni,pekny ne?to vy mate za tech 5let co...a jeste polovina neni z TF.nedelam ze sem borec,jen rikam ze to jen tak nekdo nedokaze a ty mi budes rikat ze nvm ani o cem ET je...ja s lidma komunikovat umim a to moc dobre,s kazdym si vse vyresim,vyslechnu ho a tak.ale tady budu branit nas klan,moje lidi,je to moje rodina a za tou si stojim.ne jako u vas ze si kazdej bojuje o svoji cest a nebo leze druhymu do prdele...tady se ukazuje rozdil 20let...kazdej ma jiny styl,jiny mysleni.jestli se Ti muj nelibi,tvuj problem,me je to jedno...zajimavy ze jediny s kym mam vzdy problemy sou jen lidi od TF nikdo jiny.. | |
|
| |
13letej dement
Poèet pøíspìvkù : 94 Join date : 13. 07. 09
| Předmět: Re: co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI Mon Jul 13, 2009 8:08 pm | |
| - Winnie napsal:
Super znacka mam od nich troje trenyrky.
ja od nich mám boty mikinu a triko a pak mám i jiný značkový věci jako třeba Adio nebo Horse Feathers to je jen pro info aby cris nezačal vytahovat ten jeho slavnej Volcom nebo co to má za značku | |
|
| |
13letej dement
| Předmět: Re: co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI Mon Jul 13, 2009 8:13 pm | |
| - [DC]CR!S 7 napsal:
- jojo 27lidi za 14dni,pekny ne?to vy mate za tech 5let co...a jeste polovina neni z TF.nedelam ze sem borec,jen rikam ze to jen tak nekdo nedokaze a ty mi budes rikat ze nvm ani o cem ET je...ja s lidma komunikovat umim a to moc dobre,s kazdym si vse vyresim,vyslechnu ho a tak.ale tady budu branit nas klan,moje lidi,je to moje rodina a za tou si stojim.ne jako u vas ze si kazdej bojuje o svoji cest a nebo leze druhymu do prdele...tady se ukazuje rozdil 20let...kazdej ma jiny styl,jiny mysleni.jestli se Ti muj nelibi,tvuj problem,me je to jedno...zajimavy ze jediny s kym mam vzdy problemy sou jen lidi od TF nikdo jiny..
ehm jen asi 20 protože 7 lidí tu asi chodí vyvracovat ty tvoje ubohé,trapné a nepravdivé kecy | |
|
| |
[DC]Tigers
Poèet pøíspìvkù : 189 Join date : 28. 06. 09
| Předmět: Re: co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI Mon Jul 13, 2009 8:30 pm | |
| winnie ty dvere muzes zase zavrit nikdy tam DoDo nevleze a zavri je z toho duvodu aby ti zase neutekly dalsi lidi z Tf a zadny nebo spacaku nerekl..... | |
|
| |
[DC]CR!S 7 Admin
| Předmět: Re: co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI Mon Jul 13, 2009 9:44 pm | |
| Jouu ty mas znackove hadry no neee,jen kdyby si vedel co DC znamena..znas jen tak znacku obleceni a to je vsechno..kdybych Ti mel rikat svuj satnik,tak nvm nvm jestli se muzes rovnat,to samy Tigi nebo DoDo sou dost naslaply,ale myslim ze tohle tu fakt nebudem resit.. | |
|
| |
13letej dement
| Předmět: Re: co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI Mon Jul 13, 2009 10:05 pm | |
| jo ty tvoje růžov hadýrky my nemusíte jmenovat | |
|
| |
[DC]KUROKEN
Poèet pøíspìvkù : 51 Join date : 28. 06. 09 Age : 30 Location : vesmír
| Předmět: Re: co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI Mon Jul 13, 2009 10:30 pm | |
| jasne barbie spacaku kdo by se obtezoval tobe vyjmenovavat | |
|
| |
13letej dement
| Předmět: Re: co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI Tue Jul 14, 2009 9:35 am | |
| a kdo říkal že sem je chtěl jmenovat???? | |
|
| |
[DC]Tigers
Poèet pøíspìvkù : 189 Join date : 28. 06. 09
| Předmět: Re: co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI Tue Jul 14, 2009 8:14 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI | |
| |
|
| |
| co si myslite o DoDovi nebo o CRISOVI | |
|